Stil geboren

De eerste kennismaking en meteen afscheid nemen... 

Jullie leren je kindje kennen, verdriet en liefde, herinneringen worden gemaakt in de dagen tot de uitvaart. Een klein haarlokje, samen jullie kindje verzorgen, vast houden, een kistje, mandje en opmaken.
Hoe fijn is het om even heel bewust samen dichtbij jullie kindje te zijn en geen zorgen te maken om de foto's. Als fotograaf leg ik met veel liefde, de liefde voor jullie kindje vast voordat er afscheid genomen wordt. 

Wanneer je al weet dat je kindje stil geboren wordt, kan ik bij de bevalling aanwezig zijn. Het bevallen is extra zwaar en verdrietig.  Voor het verdriet kan het helpen dat jullie een actieve en tastbare herinnering hebben aan de geboorte van jullie kindje en kennismaken met jullie kindje.

Als ik bij jullie thuis kom om de foto's te maken gebeurd dit op een liefdevolle, natuurlijke, ongedwongen en respectvolle manier. Ik zal detailfoto's maken en foto's samen als gezin. Alle wensen en verzoekjes zijn welkom. De flitser zal ik niet gebruiken.

Altijd komt er een fotoalbum met veel zorg gemaakt. Als troost, een tastbare en blijvende herinnering dat jullie helpt in het rouwproces, om het grote verlies te verweven in jullie leven.

Je bleef niet
Toch blijf je
Leef je
Voor altijd in mijn hart


 

Afscheidsfotografie

Voor losse uren, €187 per uur
Je krijgt ongeveer 25 foto's, via we-transfer of USB en een online galerij

Voor diverse pakket zie Prijzen.

Afscheidsfotografie
De meerwaarde
Fotoalbum
 
E-mailen
Bellen